A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Az ukrán Keleti Front felhívása

ukraineantifaAz utóbbi pár napban a Kijevi junta általános támadásba ment át. Valódi polgárháborút előidézve a többségében oroszok által lakott területeken. A NATO szövetséges illegitim kijevi vezetés által pénzelt szélsőjobboldali félkatonai alakulatok válogatás nélkül gyilkolják a másként gondolkodó civileket, legfőképp az orosz ajkúakat, melyről a magyar média mélyen hallgat. A szóban forgó területeken anarchikus állapotok uralkodnak. Megszűnt a közrend, és közbiztonság. Nincs elég élelem, sem gyógyszer, a közlekedés leállt vagy akadozik, a lakosság önvédelmi egységeket szervez a Kijev támogatását élvező felfegyverzett fosztogató terror alakulatokkal szemben. Önvédelmi alakulatokat , melyeket sok helyen ukrán elvtársaink, az Ukrán Kommunista Párt tagjai, vagy pártonkívüli kommunista érzelmű emberek vezetnek. Az önvédelmi alakulatok egységesen a Keleti Front nevet viselik, központi irányítás alatt állnak.

Szergej Kirsanov, és Borisz Rozhin nevéhez fűződik egy szervezet létrehozása mely a Szevasztopoli Lámpás Klub nevet viseli. Nem más, mint egy adománygyűjtésre szerveződött mozgalom, mely a Moszkvai Nemzeti Kereskedelmi Bank által biztosított számlára gyűjt pénzt, segélyszervezetként a polgárháború áldozatainak és az önvédelmi alakulatok megsegítésére. Élelmiszert, gyógyszert, kötszert, egyéb orvostechnikai eszközöket, igyekszik az adományokból összegyűlt összegekből a destabilizálódott térségbe juttatni a lakosságnak, továbbá támogatja az adományokból, megfelelő felszereléssel az önvédelmi alakulatokat is. 

A jelenleg Ukrajnában zajló NATO által pénzelt fasisztoid terror offenzíva áldozatai között feltűnően sok a kommunista, baloldali érzelmű ember, és emellett mindenki, aki a kialakult helyzetben Moszkva-párti, vagy épp csak a Kijev által összeállított likvidálási listán szerepel, vagy valamiért unszimpatikusnak ítéli és „moszkovitának” kiáltja ki az állig fegyverben levő mindennemű kontroll nélkül garázdálkodó terror különítmény.

A Népi Front következetes marxista párt, része a nemzetközi munkásmozgalomnak. Nem tűrhetjük, hogy fasiszta félkatonai alakulatok gyilkolják elvtársainkat, a másként gondolkodókat, ártatlan emberek százait.

A kialakult helyzetben teljesítjük internacionalista kötelességünket, kibontjuk a szolidaritás zászlaját! Felhívással fordulunk pártunk minden tagjához, szimpatizánsainkhoz, barátainkhoz! Tiltakozzunk az Ukrajnai fasiszta erők által elkövetett, a lakosság ellen irányuló politikai gyilkosságok, és köztörvényes bűncselekmények ellen! Nyújtsunk segítő jobbot, ukrajnai embertársainknak!

A szevasztopoli Lámpás Klub folyamatosan várja az adományokat az alábbi oldalon található bankszámlaszámra: http://voicesevas.ru/sbor-sredstv-dlja-samooborony-yugo-vosto.html

(Bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. )

 Az alábbiakban közöljük magyar nyelven a Keleti Front főparancsnokának levelét a Szevasztopoli Lámpás Klub vezetéséhez:

Elvtársak! Honfitársaim!

A Keleti front elnevezésű társadalmi és nemzeti mozgalom a következőkkel fordul a Szevasztopoli lámpás Klubhoz...

A Kijevben történt ismert történések miatt fegyveres hatalomátvétel következett be.
A hatalmat egy illegitim , fasiszta junta vette át.
Másodrendű állampolgárrá akarják tenni az orosz ajkúakat, hátrányosan megkülönböztetve őket politikai nézetük és anyanyelvük miatt. Ez az új hatalom kiszolgálja a törvénytelen ukrán fasiszta hordákat és az amerikai diverzáns, és operatív erőket.

Így nem hogy az csak az ukrán lakosságnak, de saját tagjainak sem tudja biztosítani a személyes védelmet.
Donyeck lakói ebbe nem egyeznek bele, abba hogy másodrendűnek titulálják és terrorizálják őket. Donyeckben 1000 ember részvételével , megalakult az a szervezet aki kezébe vette a hatalmat, és felelősséget vállal a város lakosainak biztonságára.
Jómagam, a Keleti Front vezetője azért fordulok a Szevasztopoli Lámpás Klub-hoz, hogy segítsen olyan eszközök gyüjtésében amivel Donyeck lakossága meg tudja védeni magát, és át tudja vészelni a kialakult krízishelyzetet, így biztosítva a város és a lakosság nyugalmát "

 Nyikolaj Szolicev
A Keleti Front Főparancsnoka

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail