Megbeszélést tartott a Népi Front tagsága

A Népi Front tagsága a nyári hónapok eseményeit értékelte szeptemberi taggyűlésén. Két fontos eseményt emeltünk ki: az egyik, Sej László által szervezett megemlékezés Ságvári Endréről.

Megemlékezés Ságvári Endrére
Megemlékezés Ságvári Endréről, 2019

A sikeres rendezvényen részt vettek a Front budapesti tagjai. Beszédet mondott Sej László és Fogarasi Zsuzsanna.

A másik, a mi életünkben, a rendszerváltás utáni magyar munkásmozgalom életében is szokatlan emléktúra volt. A túrázás elődeink kedvenc szabadidős foglalkozása. Maszlov Péter, a Népi Front Londoni Csoportjának a vezetője szervezte. A résztvevők emléklapot kaptak. Maszlov elvtárs óriási erőfeszítéssel, sok energiával szervezte ezt az eseményt. Tapasztalatokkal és új információkkal gazdagodtunk. Nagyító alatt láthattuk gyengeségeinket, de azt is, hogy ma a radikális baloldalnak szüksége van erre a tiszta forrásra és kezdeményező szellemre.

Két napirend foglalkozott belső ügyeinkkel, majd munkatervünket követve megbeszéltük az elkövetkezendő időszak eseményeit, különös tekintettel a 2019-es önkormányzati választásokra, melyről a Népi Front Elnöksége korábban határozatot hozott.

Fogarasi Zsuzsanna ezután előadta Cseh Miklós pontos és átfogó anyagát az internetes munkáról. Cseh elvtárs is bekapcsolódott a távolból a beszélgetésbe és telefonon a nyugati kommunista pártok közül mutatott be néhányat.

Szeptember végén megemlékezünk a kapitalizmus áldozatairól, október végén pedig az 1956-os véres események kommunista mártírjairól. A Front idén is ünnepélyes évzáró rendezvényt tart, amelyre minden párttagot és közeli barátunkat meghívunk.

Székely 

Népi Front

Kérlek oszd meg a cikket, ha tetszett!
  • 103
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    103
    Shares