A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Szimpatizánsoknak

npifrontlogo-muvesziEgyetértesz a Népi Front politikájával, de egyelőre nem szeretnél párttag lenni? Nincs sok szabadidőd, hogy a közélettel foglalkozz, netán félsz a politikai szerepvállalástól, a nyilvánosságtól? Nem akarod, hogy kiderüljön, hogy szimpatizálsz a kommunistákkal? Semmi gond! Támogasd a Frontot aktivistaként (ha szükség, akár álnéven, akár inkognitóban), hogy újra legyen az országban egy hiteles, antikapitalista, forradalmi baloldali párt! Cselekdj és találd meg a módját annak, hogy segítsd a marxista erők újjászervezését! Nélküled a mi küzdelmünk is sokkal nehezebb. Íme néhány tipp, hogy miként tudnál részese lenni a mozgalom megújulásának.

1. Lépj velünk kapcsolatba!

Ismerd meg a párt tagjait és szimpatizánsait! Hétköznapi emberek vagyunk, munkába járó dolgozók, pályakezdő fiatalok, nyugdíjasok. Lájkold a Népi Front facebook oldalát, lépj be a Népi Front facebook csoportjába vagy ha nincs profilod a legnépszerűbb közösségi hálózaton, írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre levelet és oszd meg velünk gondolataidat!

2. Kapcsolódj be a Frontoldal munkájába!

Biztosan szoktál olvasni a neten aktuálpolitikai híreket, vagy olyan írásokat, amelyek valamely fontos társadalmi-szociális problémát feszegetnek, netán történelmi jellegűek vagy helyi vonatkozásban tárgyalnak valamely eseményt (pl. sztrájk a városi tömegközlekedési szakszervezetnél, gyárbezárás, kórházi osztályok megszüntetése, kifizetetlen bérek, elbocsátási hullám, pazarló gazdálkodás stb....). Regisztrálj a www.frontoldal.hu oldalon szerzőként és tedd közzé blogunkban írásaidat! Minél több információ áll rendelkezésünkre a nagyvilág eseményeiről és a magyar települések gondjairól, annál jobban fel tudjuk hívni a társadalom figyelmét a kapitalizmus igazságtalanságaira!

3. Írj cikket!

Jól tudsz fogalmazni? Érdekel a cikkírás? Szeretnéd kipróbálni magad publicistaként? Írj cikket (akár álnéven) és küldd el a Front e-mail címére. A napi politikán kívül számos más témában – például történelem, környezetvédelem, szociális jogok, társadalmi különbségek, kizsákmányolás, nemzetközi és helyi hírek – kínálkozik lehetőség leleplezni a kapitalizmus embertelen természetét.

4. Fordítsd le magyarra a nemzetközi munkásmozgalom híreit!

Do you speak English? Sprechen Sie Deutsch? Ha jól beszélsz valamilyen idegennyelvet, használd nyelvtudásodat a munkásmozgalom érdekében! Fordítsd le magyarra a külföldi kommunista oldalak anyagait! (ha nem ismersz ilyeneket, jelezd e-mailen és adunk pár tippet, hogy hol találhatóak színvonalas írások). A nemzetközi mozgalmat jellemző tendenciát hatással vannak a hazai radikális baloldalra is, ezért fontos, hogy hasznosítani tudjuk külföldi elvtársaink tapasztalatait.

5. Terjeszd a Népi Front anyagait az interneten!

Számos írás, állásfoglalás, kép jelenik meg a Népi Front központi oldalán (www.nepifront.hu), a Frontoldal nevű blogon (www.frontoldal.wordpress.com) és a facebook oldalunkon. Ha valamelyik anyagunk jónak, érdekesnek, fontosnak találod, küldd el e-mailben az ismerőseidnek, linkeld be különböző fórumokon vagy oszd meg a facebookon! Hivatkozz a párt programjára és mondd el minél több helyen, hogy létezik a Népi Front!

6. Töltsd le a Frontoldalt, nyomtass belőle néhány darabot és add oda barátaidnak!

Minden hónapban megjelentetjük a párt hírlevelét, a Frontoldalt. Szűkös anyagi lehetőségeink nem engedik meg, hogy több ezer példányban nyomtassuk a hírlevelet, csupán pár száz darabot tudunk sokszorosítani. Nagy segítséget jelent, ha Te is kinyomtatsz néhányat és terjeszted a barátaid körében.

7. Gyere el rendezvényekre, standolásra, beszélgess emberekkel!

Kíváncsi vagy, hogy miként vélekedik az utca embere a politikáról? Gyere el egy utcai kitelepülésünkre vagy egy megmozdulásunkra és beszélgess a járókelőkkel! Az aktuális rendezvényeinkről a párt honlapján tudsz tájékozódni!

8. Támogasd a mozgalom szolidaritási alapját!


Ha szervezett formában szeretnél harcolni a szocializmusért és Te magad is formálója, alakítója szeretnél lenni a Népi Frontnak, lépj be a pártba!

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail