A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

A Népi Front bemutatása

 logovastagKik vagyunk?

A Népi Front radikális baloldali, rendszerellenes antikapitalista párt, amely a marxizmus talaján állva küzd a 21. századi szocializmusért. Azzal a céllal hoztuk létre a Népi Frontot 2012 telén, hogy Magyarországon legyen egy olyan hiteles, a népből sarjadó politikai erő, amely alternatívát adhat a korrupt, társasadalmi valóságtól elszakadt elittel szemben. Olyan pártot építünk, amely hangot ad a dolgozó emberek politikai akaratának és a társadalom valós gondjaira fókuszál. Tagjaink hétköznapi emberek. Nem vagyunk hivatásos politikusok, sem pedig gazdasági érdekcsoportokat szolgáló üzletemberek. Viszont vannak köztünk egyetemista éveiket töltő fiatalok, munkába járó dolgozók és nyugdíjasok. Összefogtunk a kapitalizmus ellen, Magyarország demokratikus, 21. századi szocialista jövőjéért.Kiket képviselünk?

A társadalom azon rétegeit, amelyeket a kapitalizmus létbiztonytalanságba taszít.
Képviseljük a munkavállalók érdekeit, közalkalmazottakat, munkanélkülieket, a jövőjükért aggódó ifjúságot, munkásokat és a nyugdíjasokat.

Mik a céljaink?

Rövid távon politikánt arra irányul, hogy fellépjünk a bérből és fizetésből élők, valamint a nehéz szociális helyzetben lévők fokozódó kizsákmányolása ellen. Bíráljuk a társadalmi különbségeket tovább élező kormányzati döntéseket és az álbaloldali ellenzék neoliberális koncepcióját. Kötelességünknek tartjuk a következetes, antifasiszta politika képviseletét szélsőjobboldali szervezetek legyőzése érdekében.

Hosszú távú célunk a tőkés rendszer veszteseinek összefogása, kapitalizmus meghaladása és a 21.századi szocializmus megteremtése. Hiszünk abban, hogy megteremthető egy olyan igazságos és humanista társadalmi rendszer, amely felszámolja a szegénységet, véget vet a munkájukból élő emberek kizsákmányolásának, védi, nem pedig pusztítja a természetet, visszaadja a munka becsületét, tisztességes megélhetést, munkát, létbiztonságot és kiszámítható jövőt ad állampolgárainak

Hogyan tudsz segíteni?

A Népi Front csak akkor tudja küldetését teljesíteni, ha elnyeri a céljainkkal azonosulni tudó emberek bizalmát, akik a cselekvés útjára lépve maguk is támogatóik lesznek a Frontnak. Rajtunk múlik, hogy hagyjuk-e a korrupt, hiteltelen politikai elitet tovább pusztítani az országot, vagy pedig kézbe véve sorsunk irányítását valódi változást, valódi szabadságot, valódi demokráciát, és valódi megélhetést vívunk ki Magyarország minden becsületes polgárának? Nézd meg, hogy miként tudnál segíteni a Népi Frontnak! (katt a linkre)

Szimpatizánsoknak

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail