A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Dokumentumok

Szimpatizánsoknak

npifrontlogo-muvesziEgyetértesz a Népi Front politikájával, de egyelőre nem szeretnél párttag lenni? Nincs sok szabadidőd, hogy a közélettel foglalkozz, netán félsz a politikai szerepvállalástól, a nyilvánosságtól? Nem akarod, hogy kiderüljön, hogy szimpatizálsz a kommunistákkal? Semmi gond! Támogasd a Frontot aktivistaként (ha szükség, akár álnéven, akár inkognitóban), hogy újra legyen az országban egy hiteles, antikapitalista, forradalmi baloldali párt! Cselekdj és találd meg a módját annak, hogy segítsd a marxista erők újjászervezését! Nélküled a mi küzdelmünk is sokkal nehezebb. Íme néhány tipp, hogy miként tudnál részese lenni a mozgalom megújulásának.

1. Lépj velünk kapcsolatba!

Ismerd meg a párt tagjait és szimpatizánsait! Hétköznapi emberek vagyunk, munkába járó dolgozók, pályakezdő fiatalok, nyugdíjasok. Lájkold a Népi Front facebook oldalát, lépj be a Népi Front facebook csoportjába vagy ha nincs profilod a legnépszerűbb közösségi hálózaton, írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre levelet és oszd meg velünk gondolataidat!

2. Kapcsolódj be a Frontoldal munkájába!

Biztosan szoktál olvasni a neten aktuálpolitikai híreket, vagy olyan írásokat, amelyek valamely fontos társadalmi-szociális problémát feszegetnek, netán történelmi jellegűek vagy helyi vonatkozásban tárgyalnak valamely eseményt (pl. sztrájk a városi tömegközlekedési szakszervezetnél, gyárbezárás, kórházi osztályok megszüntetése, kifizetetlen bérek, elbocsátási hullám, pazarló gazdálkodás stb....). Regisztrálj a www.frontoldal.hu oldalon szerzőként és tedd közzé blogunkban írásaidat! Minél több információ áll rendelkezésünkre a nagyvilág eseményeiről és a magyar települések gondjairól, annál jobban fel tudjuk hívni a társadalom figyelmét a kapitalizmus igazságtalanságaira!

3. Írj cikket!

Jól tudsz fogalmazni? Érdekel a cikkírás? Szeretnéd kipróbálni magad publicistaként? Írj cikket (akár álnéven) és küldd el a Front e-mail címére. A napi politikán kívül számos más témában – például történelem, környezetvédelem, szociális jogok, társadalmi különbségek, kizsákmányolás, nemzetközi és helyi hírek – kínálkozik lehetőség leleplezni a kapitalizmus embertelen természetét.

4. Fordítsd le magyarra a nemzetközi munkásmozgalom híreit!

Do you speak English? Sprechen Sie Deutsch? Ha jól beszélsz valamilyen idegennyelvet, használd nyelvtudásodat a munkásmozgalom érdekében! Fordítsd le magyarra a külföldi kommunista oldalak anyagait! (ha nem ismersz ilyeneket, jelezd e-mailen és adunk pár tippet, hogy hol találhatóak színvonalas írások). A nemzetközi mozgalmat jellemző tendenciát hatással vannak a hazai radikális baloldalra is, ezért fontos, hogy hasznosítani tudjuk külföldi elvtársaink tapasztalatait.

5. Terjeszd a Népi Front anyagait az interneten!

Számos írás, állásfoglalás, kép jelenik meg a Népi Front központi oldalán (www.nepifront.hu), a Frontoldal nevű blogon (www.frontoldal.wordpress.com) és a facebook oldalunkon. Ha valamelyik anyagunk jónak, érdekesnek, fontosnak találod, küldd el e-mailben az ismerőseidnek, linkeld be különböző fórumokon vagy oszd meg a facebookon! Hivatkozz a párt programjára és mondd el minél több helyen, hogy létezik a Népi Front!

6. Töltsd le a Frontoldalt, nyomtass belőle néhány darabot és add oda barátaidnak!

Minden hónapban megjelentetjük a párt hírlevelét, a Frontoldalt. Szűkös anyagi lehetőségeink nem engedik meg, hogy több ezer példányban nyomtassuk a hírlevelet, csupán pár száz darabot tudunk sokszorosítani. Nagy segítséget jelent, ha Te is kinyomtatsz néhányat és terjeszted a barátaid körében.

7. Gyere el rendezvényekre, standolásra, beszélgess emberekkel!

Kíváncsi vagy, hogy miként vélekedik az utca embere a politikáról? Gyere el egy utcai kitelepülésünkre vagy egy megmozdulásunkra és beszélgess a járókelőkkel! Az aktuális rendezvényeinkről a párt honlapján tudsz tájékozódni!

8. Támogasd a mozgalom szolidaritási alapját!


Ha szervezett formában szeretnél harcolni a szocializmusért és Te magad is formálója, alakítója szeretnél lenni a Népi Frontnak, lépj be a pártba!

Szolidaritási alap

szolidaritasialapKedves Olvasónk!

 A Népi Front a hétköznapi emberek pártja. Mögöttünk nem állnak multinacionális cégek, hogy sok száz millió forinttal támogassák működésünket. Mindent, amit eddig elértünk, önerőből tettük. Nem csak szabadidőnk jelentős részét szenteljük a radikális baloldalért, hanem anyagilag is áldozatot hozunk azért, hogy pártunk fejlődni, erősödni tudjon. A Népi Front teljes mértékben önfenntartó szervezet, azaz csak abból tudunk gazdálkodni, amit tagjaink és szimpatizánsaink a pártnak adományoznak. Sajnos a mi lehetőségeink is végesek. Nem vagyunk gazdagok. Tagjaink dolgozó emberek, álláskereső fiatalok és nyugdíjasok, akik sokat tettek azért, hogy finanszírozzák az antikapitalista ellenállást. A segítségedet szeretnénk kérni! Ha anyagi lehetőségeid engedik, kérlek támogasd a Népi Frontot, vállalj szolidaritást a mozgalom aktivistáival! Hogy mire költenénk a pénzt? Szórólapnyomtatásra, zászlók varrására, az internetes megjelenésre. Minden segítség -a legkisebb is - fontos számunkra, és rendszerellenes baloldal számára.  Bankszámlaszámunk a következő:

 

10103104-43879100-01004001

Segítségedet előre is köszönjük!

A Népi Front bemutatása

 logovastagKik vagyunk?

A Népi Front radikális baloldali, rendszerellenes antikapitalista párt, amely a marxizmus talaján állva küzd a 21. századi szocializmusért. Azzal a céllal hoztuk létre a Népi Frontot 2012 telén, hogy Magyarországon legyen egy olyan hiteles, a népből sarjadó politikai erő, amely alternatívát adhat a korrupt, társasadalmi valóságtól elszakadt elittel szemben. Olyan pártot építünk, amely hangot ad a dolgozó emberek politikai akaratának és a társadalom valós gondjaira fókuszál. Tagjaink hétköznapi emberek. Nem vagyunk hivatásos politikusok, sem pedig gazdasági érdekcsoportokat szolgáló üzletemberek. Viszont vannak köztünk egyetemista éveiket töltő fiatalok, munkába járó dolgozók és nyugdíjasok. Összefogtunk a kapitalizmus ellen, Magyarország demokratikus, 21. századi szocialista jövőjéért.Kiket képviselünk?

A társadalom azon rétegeit, amelyeket a kapitalizmus létbiztonytalanságba taszít.
Képviseljük a munkavállalók érdekeit, közalkalmazottakat, munkanélkülieket, a jövőjükért aggódó ifjúságot, munkásokat és a nyugdíjasokat.

Mik a céljaink?

Rövid távon politikánt arra irányul, hogy fellépjünk a bérből és fizetésből élők, valamint a nehéz szociális helyzetben lévők fokozódó kizsákmányolása ellen. Bíráljuk a társadalmi különbségeket tovább élező kormányzati döntéseket és az álbaloldali ellenzék neoliberális koncepcióját. Kötelességünknek tartjuk a következetes, antifasiszta politika képviseletét szélsőjobboldali szervezetek legyőzése érdekében.

Hosszú távú célunk a tőkés rendszer veszteseinek összefogása, kapitalizmus meghaladása és a 21.századi szocializmus megteremtése. Hiszünk abban, hogy megteremthető egy olyan igazságos és humanista társadalmi rendszer, amely felszámolja a szegénységet, véget vet a munkájukból élő emberek kizsákmányolásának, védi, nem pedig pusztítja a természetet, visszaadja a munka becsületét, tisztességes megélhetést, munkát, létbiztonságot és kiszámítható jövőt ad állampolgárainak

Hogyan tudsz segíteni?

A Népi Front csak akkor tudja küldetését teljesíteni, ha elnyeri a céljainkkal azonosulni tudó emberek bizalmát, akik a cselekvés útjára lépve maguk is támogatóik lesznek a Frontnak. Rajtunk múlik, hogy hagyjuk-e a korrupt, hiteltelen politikai elitet tovább pusztítani az országot, vagy pedig kézbe véve sorsunk irányítását valódi változást, valódi szabadságot, valódi demokráciát, és valódi megélhetést vívunk ki Magyarország minden becsületes polgárának? Nézd meg, hogy miként tudnál segíteni a Népi Frontnak! (katt a linkre)

Szimpatizánsoknak

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail