Levél a szlovákiai magyar dolgozókhoz!

vzdorKedves Barátaim! Kedves magyarok!

Választások lesznek Szlovákiában. A nacionalista hangulatkeltés, a tőkés kizsákmányolás, a NATO-megszállás és az EU gazdasági szorításában éltek egy ország másodrendű állampolgáraiként. Meddig tűritek? Meddig lehet bírni az elnyomást? Eddig is sok volt. Kifosztottak a magyar, a szlovák, az amerikai tőkések. Meg ki tudja még kik? A tőkének nincs nemzetisége. A kizsákmányolók összefogtak a meggazdagodásért. Megosztanak Titeket, egymásnak uszítanak.
A Magyar Gárda, Román Gárda és a Szlovák Gárda között csak nyelvi különbözőség van. Ugyanannak a tőkés gazdának a szolgái! A szlovák pártok és a nemzetiségi pártok is ugyanazt akarják. Tovább folytatni a Ti kifosztásotokat.  A szlovák és a magyar dolgozó szembeállítása kizárólag az elnyomóitoknak jön jól.
Itt az ideje ezen változtatni! Kergessétek messzire a nacionalista és fasiszta uszítókat!  Belügy? Nem! a munkások ügye nem belügy. Damaszkusztól Pozsonyig, a mi közös ügyünk. Egyesüljünk! A tőkések is összefogtak ellenetek. Ti miért nem fogtok össze? Válasszátok a VZDOR - Munkáspárt képviselőjelöltjeit! Az egyetlen tisztességes párt Szlovákiában.
Mit akartok? Önmagába maró, gyűlölködő, úri országot, ahol Ti vagytok a nyomorultak?
Mit akartok? Gazdasági fejlődést, barátságot, munkát, békés, szolidáris Szlovákiát? Ha igen, akkor fogjatok kezet!
Szavazzatok Stanislav Pirošíkra, a VZDOR pártra! Egy párt, amelyik nem alkuszik!
Fogarasi Zsuzsanna, Népi Front budapesti titkára