A Népi Front támogató nyilatkozata a Venezuelai Bolivári Forradalom és a Venezuelai Kormány mellett!

venezuela1Most  vasárnap, december 6-án választások lesznek Venezuelában. Az USA, a maga szokásos módszereivel sértegeti a venezuelai kormányt és a venezuelai dolgozókat. Agresszív és alattomos módon avatkozik  az ország belügyeibe. Támogatja a levitézlett ellenzéket, ezzel meg akarja billenteni az egyensúlyt, amely a  demokratikus választások alapvető feltétele. Maduro elnököt és a forradalmi kormányt a szegények, a nép támogatja, akik sokat köszönhetnek a változásoknak. Maga a nép a változás motorja!

Az 2013-as  választás főfelügyelője Jimmy Carter volt amerikai elnök volt, aki az eredményt szintén elismerte. A későbbiekben viszont Maduro elnök ellen több puccsot kísérelt meg a CIA, sikertelenül.
A Carter Központ 2013-ban méltatta a venezuelai választási rendszert, és „a világ legjobbjának”nevezte. Az USA ennek ellenére folyamatosan támadja a nép köztársaságát.

Mi, a Népi Front Párt tagjai, támogatjuk a venezuelai hazafiak ellenállását és elítéljük az USA reakciós erőinek az agresszív, beavatkozó politikáját.

Éljen a Venezuelai Bolivári Köztársaság!

Előre a 21. századi szocializmusért!

Népi Front Párt

nepifront-logo-logo