A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Állásfoglalások

Szolidaritás a hamburgi antikapitalistákkal

G20-web-1A Népi Front szolidaritást vállal a világ vezető nagyhatalmainak tanácskozása, a G20 ellen tüntető hamburgi antikapitalistákkal. A városban események arra világítanak rá, hogy az osztályharc a 21. században sem csendesült el. Tiltakozunk az ellen, hogy demonstrálók soraiba furakodott lumpen elemek erőszakos viselkedésére hivatkozva a rendőrség brutális módszerekkel próbálja feloszlatni a radikális baloldali tüntetőkek.

Bővebben...

Baloldali Jövő Fórum: kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

 Kiállunk a szólás és vélemény szabadság mellett! Viszont a Szovjet Hősi emlékmű rongálása KEGYELET SÉRTÉS!
A Szabadság téri emlékművet ne azonosítsák Orbán Viktor Oroszországot érintő politikájához!

Hőseink életüket áldoztak a mi szabadságunkért! Aki festéket dobál az emlékműhöz, az Magyarországot gyalázza meg!

Baloldali Jövő Fórum Országos Elnöksége

Ma a Népszabadságot szüntetik meg, holnap az ellenzéki pártokat?

nepszabiA tőkés osztály jobboldali és balliberális tábora között zajló hatalmi harc kiéleződése eljutotta arra a pontra, hogy az Orbán-kormány már  a sajtószabadság diktatórikus korlátozása árán sem riad vissza politikai ellenfelei elhallgattatásától. A balliberális ellenzéki véleményeknek teret adó Népszabadság megszüntetése borús előjele annak, hogy Magyarországon egy Fidesz népszerűségének csökkenésével párhuzamosan egyre drasztikusabb ütemben épül ki Orbán Viktor neohorthysta autokratikus rendszere.

Bővebben...

Újabb fideszes pofont kaphat az egészségügy!

ruinEgy előzetes kormányzati koncepció szerint 8-10 rendkívüli hatás rendkívüli hatáskörrel felruházott kancellárra bízná a kormány 2017 januárjától az egészségügy rendbetételét. A tervezet szerint a kórházaknak nem lenne önálló költségvetésük, finanszírozásukat az irányító kancellária költségvetésén belül kezelnék, azaz minden döntés a kancellária kezében lenne.

Bővebben...

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail