A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

A nyilvánosság kizárásával, méltóságteljesen temették el Biszku Bélát

biszkubelamajus12016. Május 1-jén reggel 8 órakor a nyilvánosság teljes kizárásával, végakaratának megfelelően egy budai erdőben szórták szét Biszku Béla elvtárs hamvait. A méltóságteljesen búcsúztató szűk körben zajlott le, melyen részt vett az egykori belügyminiszter legközelebbi barátja, Katrin és húga, Magdolna. A városligeti majálison pártunk kérésére pontban délben 5 percre elcsendesült a környék. Biszku Béla tisztelői, a Népi Front tagjai és szimpatizánsai az Internacionálé eléneklésével tisztelegtek a kommunista politikus emléke előtt.
Mintha csak a sors akarta volna úgy, hogy a szocializmus eszméjéhez haláláig hűséges elvtársunkat a munkásmozgalom legnagyobb ünnepén, Május 1-jén helyezzék örök nyugalomra. Biszku Bélát nem törte meg sem a személye ellen irányuló rágalomhadjárat, sem a jobboldal bosszúvágya, sem a per. Példát mutatott a mai kommunistáknak bátorságból és elvhűségből egyaránt.
Pártunk köszönetét fejezi ki Katrinnak, hogy a nyilvánosság mellőzésével, méltóságteljes módon, Biszku Béla akarata szerint rendezte meg elvtársunk búcsúztatását, kizárva a jobboldali provokáció és atrocitás lehetőségét!

Nyugodj békében, Biszku elvtárs!

Cseh Miklós

Népi Front elnöke

2016. Május 1.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail