A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Borsodi kommunisták, előre!

 

kazincbarcika2015szeptember32015. szeptember 3-án csütörtök délutáni napon, a Népi Front Budapesti aktivistái és Borsod megyei tagjelöltjei a kazincbarcikai főtéren lévő Rossmann üzlet előtt tartottak kitelepülést. Ennek keretében ismertették pártunk programját és alapvető célkitűzéseit a járókelőkkel.

Kimagaslóan nagy példányszámban fogytak a párt kiadványai az igen pozitív fogadtatás közepette, s többen helyben regisztráltak szimpatizánsként, egyre többen gyűlve aktivistáink köré. Ismerkedtek szervezetünkkel, hosszas beszélgetéseket folytattak velünk, mind helyi mind pedig az egész országot érintő problémákról.

Érdeklődéssel fordult az utca embere a formálódó új, valóban baloldali ellenzék iránt, mely valódi alternatívát kíván nyújtani az embereknek, a mára levitézlett és hiteltelenné vált álbaloldali, liberális szervezetekkel szemben.

Az egész magyar társadalom és benne Kazincbarcika lakossága is tudja, s nap mint nap a saját bőrén érzi, hogy a 25 éve beígért Kánaán elmaradt.

A „nagy rendszerváltó erők” az MDF és SZDSZ, mára megszűntek létezni. A Független Kisgazdapárt épphogy még létezik, az MSZP pedig mélyrepülésben van. A Fidesz bástyája viszonylag még szilárdan áll, a személyi kultusz és a demagóg,  félfeudális politika talaján. Becsapták és kisemmizték a dolgozókat, bérből fizetésből élőket, az átlag magyar embereket.

A szokásosnál nagyobb érdeklődés nem véletlen. Első alkalommal nyílt lehetőségük a helybelieknek személyesen is megismerkedniük és beszélgetniük a Népi Front több vezető személyiségével. Megismerkedhettek pártunk alelnökeivel, Rónai Katalinnal és Katona Gáborral. Az akcióban részt vett Juhász Norbert, a Párt egri titkára,  jelen voltak a  Népi Front Borsod megyei tagjelöltjei, élükön  Berki Sándor elvtárssal, aki egyben a párt borsod megyei jelenlétének fő szervezője.

Annak a pártnak, mely múltba révedés és nosztalgia helyett a jelenben cselekszik, kínál megoldást az emberek problémáira, új ellenzékként, új alternatívát nyújt számukra, a 21. századi szocializmust meghirdető programjával.

Juhász Norbert

Népi Front

egri titkára

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail