A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Az arculcsapott 1848-as forradalom

 marc152015Nem Petőfi szavalja a Nemzeti dalt és nem Ságvári Endre tart tüntetést a Batthyány-örökmécsesnél, mint azon a nevezetes vértanúságos napon.

Politikai kalandorok, haszonlesők osztják az esztelenséget közhelyektől és üres frázisoktól durrogó szónoklataikkal.

Negyedszázada miről szól a forradalmas Március 15-e? Valamelyik váltópárt beteges önimádatáról, és a demokráciának csúfolt rendszer dicséretéről, ahol emberek százai alszanak és fagynak meg az utcán, ahol félnek a tereken, a munkahelyeken.  Reszketnek a hatalomtól, a holnaptól, a jövőtől, most már a háborútól is. Néha a hatalom is megremeg, de még mindig jól tartja magát, mert mögötte a NATO meg az USA. Akkor is, ha nem akarja, ha kapálódzik bús nemzeti könnyekbe fullasztva szegény hazánkat.

Már nem kellenek a kárpátaljai magyar fiúk, már nem aggódik miattuk a minden magyarok kormánya. Nesze neked Tizenkét pont! Katonáink külföldön védik idegen uraságok aranyát, s az anyaország mostohaként bánik fiaival.

Mikor szűnik meg a magyarok elnyomása és kifosztása? Mikor lesz már úgy istenigazából elegünk?

Takarodjon 25 esztendő összes árulója! Összes pártja és politikusa húzzon el!
"Ha eljön a nép, hé, nagyurak, mi lesz?

Rabló váraitokból merre fut

Hitvány hadatok? Ha majd csörömpöléssel

Lecsukjuk a kaput?"

Március 15-e nem munkaszüneti nap. Csak az egymást követő tőkés országbitorlók tették azzá. Március 15-e a forradalmi ifjúság napja! A 26 esztendős Petőfié, a 30 évesen meggyilkolt Ságvári Endréé és a mi a tizenegynéhány és huszonegynéhány esztendős vöröskatonáinké!

Március a miénk! Nemzeti és vörös! Az is marad, míg osztályharc van a Földön!        

Fogarasi Zsuzsanna, a Népi Front budapesti titkára

 

2015marc15rakospA Népi Front 2015. március 12-én ünnepi kitelepüléssel emlékezett meg az 1848-as forradalom és szabadságharc hőseire. A 15. kerületben a párt aktivistái röplapokat osztogattak a járókelőknek, a rendezvény végén pedig megkoszorúzták Kossuth Lajos szobrát. Egri sejtünk a városi ünnepségen vett részt. A forradalmi március folytatásaként 2015. március 21-én (szombaton) a magyar kommün dicsőséges 133 napjára fogunk megemlékezni az újpesti Szabadság parkban található Tanácsköztársaság-szobornál délelőtt 11 órától.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail