A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Folytatjuk Kádár János harcát!

kadarmegemlekezeshonlapra

Kádár János, a XX. század legkiemelkedőbb magyar politikusára emlékezett 2014. július 5-én a Népi Front a budapesti Nemzeti Sírkertben. A rendezvény fő szónoka volt Juhász Norbert, a párt egri titkára és Fogarasi Zsuzsanna, a Népi Front tagja. Beszédeiket a következő napokban fogjuk megjelentetni.

Nem azért mentünk Kádár János sírjához, hogy nosztalgiázzunk, vagy a múltat sirassuk. Azért vittük a megemlékezés virágait a sírjához, hogy tisztelegjünk emléke előtt és erőt merítsünk az ő küzdelmes életútjából. Mert rendkívül nagy erő, elszántság és rendületlen meggyőződés kell ma ahhoz, hogy a kommunisták ügyét, a 21.századi szocializmust győzelemre vihessük. A Népi Front szilárdan áll e harc élén és a rendszerváltás után 25 évvel sem hagyja kialudni a munkásmozgalom forradalmi lángját. A jövő szocializmusa, egy élhető társadalmi rendszer, a bérből és fizetésből élők anyagi-kulturális felemelkedése, a kizsákmányolás felszámolásának igaz ügye lebeg szemünk előtt.

De mindennapi küzdelmünk során nem feledkezhetünk meg kommunista elődeinkről sem. Aki megtagadja, elfelejti a múltját, annak jövője sem lehet. Büszkék ápoljuk Kádár János emlékét, őrizzük a szocializmus pozitív hagyományait és megvédjük a Kádár-rendszert a tőkés hatalom minden rágalmával, hazugságaival szemben. Ez nem csak feladatunk, hanem egyúttal szent kötelességünk is.

kadarmegemlekezeshonlapra2Hisszük, hogy jó úton járunk, amikor azt mondjuk: előre kell nézni, nem hátra! A régi típusú szocializmus helyett a 21. század új szocializmusát kell megvalósítanunk. Kádár János is ezt tanácsolná a kommunisták mai nemzedékének. A Népi Front ezen az úton jár! Soha nem feledjük mind azt a jót, amit Kádár János Magyarországért, a dolgozó emberekért tett. Soha nem feledjük a virágzó mezőgazdaságot, a jóléletet, az ország modernizálását, a közbiztonságot, a magas színvonalú egészségügyi és oktatási rendszert, gyárainkat, az épülő városokat, az úttörőmozgalmat és sok minden mást. És soha nem feledjük azt, hogy nekünk, Kádár János utódainak a jövőért, a bérből és fizetésből élők felemelkedéséért, a szocialista Magyarországért kell cselekednünk.

Népi Front

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail