A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Köszönet 1956 igazi hőseinek!

bscap0021Köszönjük Kádár Jánosnak, hogy vészterhes politikai helyzetben volt bátorsága a történelem színpadára lépve nehéz döntéseket hozni, hogy megmentse a Magyar Népköztársaságot, amely a 60-es, 70-es években létbiztonságot és munkát biztosított Magyarország minden állampolgára számára!

Köszönjük Marosán Györgynek, hogy bár a Rákosi-rendszerben koncepciós per során halálra ítélték, ő mégsem tagadta meg a kommunista eszmét és a legkritikusabb órában a munkáshatalom védelmében szembe szállt azokkal, akik a szocializmus megdöntésében voltak érdekeltek!

Köszönjük Biszku Bélának, hogy a magukat forradalmároknak hazudó köztörvényes bűnözők megfékezésével stabilizálta Magyarország belpolitikai helyzetét és felszámolta a békés építő munkát fenyegető fegyveres csoportokat!

Köszönjük a Magyar Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány minden tagjának, hogy kivezették az országot 1956 véres káoszából és lehetőséget teremtettek az élet újrakezdésére, a Rákosi-rendszer hibáinak kijavítására!

Köszönjük a Köztársaság tér mártírjainak, Mező Imre és társainak, a budapesti pártbizottságot védő kiskatonáknak, hogy szembe szálltak a magukat forradalmároknak hazudó csőcselékkel és az életüket áldozták egy szebb, boldogabb jövőért, a szocializmusért!

Köszönjük a Munkásőrség minden egykori tagjának, hogy ők akkor is készek voltak spontán módon cselekedni és szerveződni a szocializmus védelmében, amikor mások bénultak sodródtak az árral és féltek ellenállni az országot eluraló jobboldali, nacionalista erőknek!.

Köszönjük a magyar emberek millióinak, az 1957. május 1-jei nagygyűlés több százezer résztvevőjének, hogy jelenlétükkel demonstrálták szimpátiájukat a Kádár-kormány iránt és szilárd tömegbázist jelentettek az MSZMP számára a szocializmus építése során.

Köszönjük azoknak, akik ma is jó szívvel gondolnak vissza Kádár Jánosra és elmesélik gyermekeinek, unokáiknak, hogy mit éltek át valójában 1956-ban: a félelmet, elszabadult gyilkos indulatokat, rettegést, fosztogatást, anarchiát, a Horthy-rendszer rothadó maradványainak újbóli feléledését!

Cseh Miklós, Népi Front

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail