A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Emlékezz és ne felejts!

kilakoltatasMottó: “Az albérleti díjakat sem bírta kifizetni, állandó költözködésre kényszerültek. 1910 tavaszán Etus és Attila az Országos Gyermekvédő Liga jóvoltából Öcsödre Gombai Ferenc parasztgazda házához került.”(József Attila életrajza)

2009-2010 között Bajnai Gordon volt Magyarország miniszterelnöke.  Előtte is hasonlók. Utána? Most? Hasonlók! Semmi, de semmi jelentősége nincs annak, hogy Bajnaiék, akkor éppen baloldalinak becézték magukat. A kilakoltatások akkor is gőzerővel folytak, és az áldozatoknak nem ajánlottak fel alternatívát. Miért? Az utcán is lehet élni. Jogod van ahhoz, hogy az utcán élj. A magyar kapitalizmus negyedszázada alatt egyetlen kormány sem tett hatékony intézkedéseket a kilakoltatások ellen. Mielőtt abban reménykednél, hogy majd a baloldal jobb lesz, tekints vissza néhány év “homályába”.  Egyik kutya, másik eb! A kép a dicsőséges Bajnai-kormány idején készült, mikor Budatétényben 2010. nyarán  felnőttet, gyereket, agyvérzéses nagymamát is határozottan  kiraktak az utcára. A törvény a tiszta beszéd! Nem igaz? Végrehajtásához kell némi gyomor… Soltész Miklós, fideszes politikusnak, néhány jobbikossal együtt volt képe mézes-mázos szavakkal és álszent tekintettel “kiutat keresni a nehéz helyzetből”.

Aztán kormányra került a magát jobboldalinak nevező hazudós garnitúra. És? Mi történt? Igazán semmi. Folytatják tovább a magyar emberek sanyargatását.

Gondolkozz mielőtt elindulsz a szavazófülke irányába! Egyáltalán érdemes? Vajon nem válsz a mindenkori hatalom cinkosává, ha odateszed az X jelet akármelyik párt neve mellé? Mi nem felejtünk!  A fénykép a szocialista-liberális uralom alatt készült. Semmiben sem különbözik a maitól. Velük nincs baloldali összefogás! Összefogni az emberekkel kell! Nekünk, embereknek kell összefogni a vörös zászló alatt, és győzni kell!

Proletár! Emlékezz!

F.Zs.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail