A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Huszonöt esztendőt kell leváltani!

goodfriendTüntetnek Magyarországon, és tüntetnek külföldön a magyar kormány ellen. Orbán Viktort szabad, a polgári demokrácia szerint törvényes választásokon választották meg. Pontosan olyan törvényes választáson, mint annakidején a szoclib társaságot a maguk vezéreivel. Akkor is tüntettek, aztán ugye, hazamentek. S a szavazópolgárok elküldték a hazaküldőket... az országgyűlésbe, az ellenzéki padsorokba, mert néhányan azt gondolták, hogy a Fidesz jobban fog kormányozni. Ebből lett a kormányváltás.
Orbán Viktor a miniszterelnök, a szocialisták szétcincált társasága pedig  olyan létszámban ül a magyar parlamentben, ahogyan azt a választópolgárok eldöntötték.
Semmi különös nem történt. 1989-ben vagy korábban ezt így lefektették. Azóta így van. 
Gyurcsányék és Bajnaiék kiszolgálták és kiszolgálják a jenki tőkés köröket, Orbánék  elsősorban a magyar nagytőkét. Aki nem szolgálja a nagytestvért, tehát az Egyesült Államokat, az fekete bárány. 
A magyar emberek egy része elégedetlen. Magam is ezt az elégedetlen tábort gyarapítom. 
Meggyőződésem, hogy az utcán levő civilek többsége jóhiszemű elégedetlen ember.
A forradalmi hullámok felszínre dobják nagy vezéreiket, vagy felnevelik azokat. A nagy baj, viszont az, hogy jó távol a romantika korától, az USA üti a dobot, és aki nem ropja a diktált táncot, az nem is forradalmár, hanem valami földhözragadt...giliszta.Szóval, így távol a romantika korától, a forradalmi csírákból valahogy nem lesz forradalmi láng.
Tegyük fel, hogy nem azok állnak a tüntetések mögött, akik arab tavasz vérbe borított államaitól, Ukrajnáig háborúskodásokban érdekeltek. Tegyük fel, hogy nem. De AZOK, bármikor lecsapnak a jóhiszemű emberekre, mert itt tőkés hatalmak világuralomra való törekvéséről van szó. Magyarország az ő geostratégiai térképükön egy pontocska, amire szükségük van, itt Oroszországtól nem messze.
Na és, akkor mi jön Orbán után? Jöhet sokkal rosszabb! Van alternatíva? Nincs! 
Az EU-zászló nem a rendszer megváltoztatásáról szól, hanem annak bebetonozásáról. Pedig itt nem csak a jelenlegi kormányt kell leváltani, hanem 25 év összes kormányát és összes parlamenti képviselőjét, mert itt a tőkésorganizmusban van a hiba, magában a testben, ami szétrohad.
Orbánt le lehet váltani. Na és? Hogyan tovább?
Fogarasi Zsuzsanna

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail