A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Május 9-A Győzelem Napja

 gyzelemnapjaIdén május 9-én ünnepeljük az 1941–1945 között vívott szovjet Nagy Honvédő Háborúban aratott győzelem 69. évfordulóját.

A győzelemét, mely a szabadságot hozta el Európa számos nemzetének, fölszabadítva őket a fasizmus rabigája alól.

Az emberiség történelmének legnagyobb fegyveres összecsapása során a szovjet csapatok a fasiszta Németország és szövetségesei több mint 600 hadosztályát zúzták össze.

A szovjet katonák győzedelmes harcokban vonultak Sztálingrádtól Berlinig, felszabadítva a fasiszta megszállók alól fél-Európát, megmentve ezzel számos ország népét, köztük hazánkat is a teljes pusztulástól.

2014. Május 9-én a fasizmus fölötti győzelem 69. évfordulója alkalmából a Népi Front egri tagsága kegyelettel adózik a hazánkat és Európát súlyos emberáldozatok árán fölszabadító Szovjet Vörös Hadsereg elesett katonáinak emléke előtt.

Ebből az alkalomból helyezi el a megemlékezés koszorúját a Népi Front egri sejtje, a Gröber temetőben található azon szovjet hősi halottak emlékműve előtt, akik életüket áldozták városunk fölszabadításáért.

Az eseményre mindenkit szeretettel várunk! Emlékezzünk együtt e jeles napon, a fasizmus fölött aratott győzelemre! Csatlakozz a facebookon az eseményhez!

Időpont: 2014. május 9. péntek 11:00

Helyszín: 3300, Eger Király utca, Grőber urnatemető

Népi Front egri sejtje

 

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg az ismerőseiddel!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail