A rendszer ellenzéke

A 21.századi szocializmusért

Események

Ezekben a városokban ünneplik április 4-ét a kommunisták

liberation

Budapesten a Népi Front aktivistái április 2-án (szombaton) 14:50-kor gyülekeznek a rákospalotai temető (15.kerület) bejárata előtt, ahonnan együtt sétálnak át a szovjet emlékműhöz. A megemlékezés délután 3 órakor kezdődik.

Egerben április 4-én (hétfőn) 10:00-kor kezdődik a megemlékezés a temetőben lévő szovjet katonák sírjánál.

Kazincbarcikán április 4-én (hétfőn) délután 5 órakor tart a helyi Népi Front sejt rendezvényt a Szabadság téri szovjet emlékműnél.

Bővebben...

Október 31: kitelepülés a Lehel piacnál

 

A Népi Front budapesti sejtje 2015. október 31-én délelőtt 8 és 10 óra között a Lehel piac bejáratánál utcai kitelepülést tart. Szeretettel várunk minden szimpatizánsunkat! Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd a Népi Front munkáját segíteni, írj levelet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre és kapcsolódj be az utcai standolásokba!

veddkezedbesorsod

Október 29: emlékezz a Köztársaság térre!

2015. október 29-én délután 4 órakor Budapesten a Baloldali Jövő Fórum megemlékezést tart az 1956-os Köztársaság téri mészárlás áldozatairól. Emlékezzünk azokra a bátor hősökre, akik életüket áldozták a munkás-paraszt hatalom megmentéséért! A rendezvényen felszólal Katona Gábor, a Népi Front alelnöke is.

1956

Szeptember 6: Emberséggel az emberért politikai gyűlés

menekultekA Népi Front budapesti szervezete szeptember 6-án, vasárnap délelőtt 11.00 órától  gyűlést és megemlékezést tart Budapest V.kerületében, az Eötvös József téren, az író szobránál. Emlékezzünk az elhunyt menekültekre és állítsuk meg az embertelenséget!

Program:
beszédek
Felolvassuk Pintér Sándor Belügyminiszternek írott levelünket


Minden együttérző embert szeretettel várunk!
Népi Front
"emberhez illik, hogy legyen joga."(Petőfi Sándor)
Megközelíthető a Deák tértől a József Attila utcán végig gyalogosan, vagy a 2-es villamossal. Az Eötvös tér, a Széchenyi tér mellett van. Másik oldalon áll a Magyar Tudományos Akadémia épülete.

2015. május 24: Kádár-megemlékezés

A Népi Front 2015. május 24-én(vasárnap) délelőtt 10:00-kor Kádár János születésének 103. évfordulója alkalmából koszorúzással egybekötött megemlékezést tart.

Helyszín: Budapest, Fiumei úti Nemzeti Sírkert, Kádár-sír (a Munkásmozgalmi panteon mellett)

Szeretettel várjuk rendezvényünkre Kádár János tisztelőit!

Népi Front

kadarjanos-2015

Május 9: megemlékezés a Győzelem Napjára

majus9A Népi Front a fasizmus felett aratt győzelem 70. évfordulóján, 2015. május 9-én 15:30-kor megemlékezést tart Eger városában a Grőber temetőben lévő szovjet hősi emlékműnél. A rendezvényen felszólal Katona Gábor alelnök és Juhász Norbert egri titkár. Ünnepeld a Népi Fronttal a Győzelem Napját!

Utcai kitelepülés Egerben-2015. május 9.

A Népi Front egri sejtje 2015. május 9-én (szombaton) délelőtt 10:00-11:30-ig a város két pontján tart kitelepülést:a belvárosi 1-es posta előtt, valamint a Mátyás utcai piacnál. Minden érdeklődőt szerettel várunk!

Ünnepeld a Népi Fronttal Május Elsejét!

mjus1-2015A Népi Front idén is kint lesz a budapesti Városligetben, hogy a párttagokkal, szimpatizánsokkal együtt ünnepelje meg Május 1-jét, az osztályharc, a szolidaritás, a munka ünnepét. Szeretettel várunk mindenkit a Paál László sétányon (a Vajdahunyad vára mögött) a Népi Front sátrainál, ahol lehetőség nyílik beszélgetni a párt vezetőivel, aktivistáival és üzenetet is küldhetsz a 21.századi szocializmust építő venezuelai népnek. Éljen Május Elseje!

Számunkra a szabadságot hozta el a szovjet Vörös Hadsereg

felszabadulas1A Népi Front 2015. április 2-án (csütörtökön) délután 2 órakor a fővárosi Fiumei Úti Nemzeti Sírkertben megemlékezést tart hazánk FELSZABADULÁSÁRA a felújított szovjet parcellánál.

Gyülekező a temető bejáratánál, ahonnan együtt vonolunk a szovjet katonasírokhoz.

Szeretettel várunk mindenkit, akik úgy gondolják, hogy a szovjet hadsereg és a velük szövetséges magyar partizánok nem megszállók, hanem hősök voltak, akik felszabadították Magyarországot a nyilas rémuralom alól.

Bővebben...

Szombaton lesz a Tanácsköztársaság-megemlékezés

 15tanacskoztarsasagA Népi Front 2015. március 21-én (szombaton) délelőtt a magyar kommün dicsőséges 133 napjára emlékezik Budapesten.

Program:

10.00: a párt aktivistái szórólapoznak Újpest-Központ metróállomásnál
10:40-11:00: séta az újpesti Szabadság parkban található Tanácsköztársaság-emlékműhöz
11:00: megemlékezés aTanácsköztársaság hőseire, koszorúzás

Bővebben...

Köztársaság tér - 1956

A Népi Front budapesti sejtje 2014. október 29-én (szerdán) délelőtt 11:00-kor a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben az 56-os körnél csendes megemlékezést tart az 1956 október 30-án elesett Köztársaság téri áldozatokra.

Megemlékezés a Magyar Néphadseregre

nephadseregnapjaA Népi Front 2014. szeptember 27-én (szombaton) 10:00-kor a Déli pályaudvar előtt (Kerengő) a Budai Önkéntes Ezred emléktáblájánál a Magyar Néphadseregre emlékezik. Beszédet mond Katona Gábor, a Népi Front alelnöke.

Minden érdeklődők szeretettel várunk!

 

Emlékezz Kádárra!

kadarm20142014. július 5-én (szombaton) reggel 9 és 9:30 között a Népi Front Kádár Jánosra emlékezik a budapesti Nemzeti Sírkertben, az egykori pártfőtitkár sírjánál. Szeretettel várjuk Kádár János tisztelőit megemlékezésünkre!

2014.05.30-utcai kitelepülés Egerben

egerA Népi Front egri sejtje 2014. május 30-án (pénteken)14:00 és 16:30 között Széchenyi utcán tart kitelepülést, amely keretében megismertetjük pártunk céljait a járókelőkkel, beszélgetünk Eger városát és tágabb értelemben az egés országot érintő problémákról, valamint terjesztjük a Frontoldal nevű kiadványunkat. Minden szimpatizánsunkat szeretettel várjuk a rendezvényre!

Utcai kitelepülés a Kispesti piacon -2014.05.16

logovastagA Népi Front budapesti szervezete 2014 május 16-án (pénteken) 8:00-11:00 között a Kispesti piac főbejáratánál (a buszmegállóval szemben) utcai kitelepülést rendez, amely keretében lehetőség beszélgetni pártunk aktivistáival fontos társadalmi-politikai témákról, a Népi Front programjáról. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Május 23-A Kapitalizmus Áldozatainak Emléknapja

kapitalizmusaldozatainakemleknapjaplakat1990. május 23-én lépett hivatalába az Antall-kormány. A rendszerváltás utáni első tőkés kormány elkezdte, majd az utánuk következő kormányok folytatták azt a neoliberális gazdaságpolitikát, amelynek következtében súlyos társadalmi különbségek alakultak ki. A kapitalizmus 25 éve alatt országunk a hanyatlás útjára lépett. Százezrek menekültek Nyugatra egy jobb élet reményében, miközben az itthonmaradóknak a nélkülözés, a terhek növekedése és az elszegényedés jut osztályrészül. A kapitalista hatalom eltitkolja azt a szörnyű tényt, hogy a demokráciának hazudott rendszer egyre több honfitársunkat üldöz a halálba. Nem koncepciós perek, kivégzések, hanem a nyomor teszi őket sírba: az elviselhetetlen banki törlesztőrészletek vagy éppenséggel a nevetségesen alacsony nyugdíjak teszik számukra annyira elviselhetetlenné az életet, hogy inkább az öngyilkosságot választják.

Bővebben...

Május 9-A Győzelem Napja

 gyzelemnapjaIdén május 9-én ünnepeljük az 1941–1945 között vívott szovjet Nagy Honvédő Háborúban aratott győzelem 69. évfordulóját.

A győzelemét, mely a szabadságot hozta el Európa számos nemzetének, fölszabadítva őket a fasizmus rabigája alól.

Az emberiség történelmének legnagyobb fegyveres összecsapása során a szovjet csapatok a fasiszta Németország és szövetségesei több mint 600 hadosztályát zúzták össze.

A szovjet katonák győzedelmes harcokban vonultak Sztálingrádtól Berlinig, felszabadítva a fasiszta megszállók alól fél-Európát, megmentve ezzel számos ország népét, köztük hazánkat is a teljes pusztulástól.

Bővebben...

csatlakozznf1

Facebook Twitter RSS Feed 

Lájkoljon minket a facebookon!

Megmozdulások

frontoldallogo
szolidaritasialap


 

redmail